СОВЕТ НА ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 
Местоположба
 
Доколку имате некое прашање или ви е потребна соодветна информација, можете да ја искористите контакт формата прикажана подолу.
На Вашето прашање ќе одговориме во најкус можен рок. Ви благодариме.
 

Име и Презиме:
Адреса:
Телефон:
Емаил Адреса:
     *
Тема на Пораката:
   *
 
Содржина на Пораката:
   *
 
 
Полињата означени со * се задолжителни.